Konsulent tjenester

Har du ønske om å utvikle et konsept, et produkt eller en total profil innenfor eksempel klær, bagger, sekker, hansker eller votter? Vi har designer og produktutvikler som kan ta et produkt fra ide til ferdig design. Vi tilbyr alt fra design, måleskjema, testing, sertifikater og logistikk. Gjennom 60 år i produksjon har vi opparbeidet oss et rikt nettverk med fabrikker som vi drar stor nytte av i jobben med ditt produkt.

Vi fokuserer på Bærekraft, kvalitet med vår store lidenskap for klær.

Vi tar hele jobben, det eneste du trenger å tenke på er å selge produktene dine

Sertifisering

Design

Import og logistikk

Hvorfor velge oss.

Navigare Sport AS er et av Norges eldste selskaper innen produksjon av klær og accessoirer. Selskapet har alltid vært en pioner innen produksjon i Asia og har mer enn 60 års erfaring med svært gode referanser. Vi fokuserer på bærekraft og kvalitet i arbeidet med vår store lidenskap – klær. Vi tar hele jobben for deg, det eneste du trenger å tenke på er å selge produktene dine.

INGEN JOBB ER FOR LITEN

Vårt team med grafiske designere er klare for store og små oppdrag og vi låner dem gladelig ut til nettopp din jobb. Vi har sans for form og farge og god teknisk forståelse og kompetanse innenfor grafiske programmer som Adobe Photoshop, InDesign og Illustrator.

ARBEIDSERFARING